Mandekogebogen

Pulled pork med coleslaw

Langtidsstegt kød, der falder fra hinanden!

Pulled pork er en evig klassiker, som du aldrig går galt i byen med.

Den kræver lidt tålmodighed, men den passer bare sig selv - og så er resultatet uimodståeligt og værd at vente på!

Her handler det bare om at smøre et billigt stykke kød ind i en solid BBQ-rub og smide den i ovnen - så klarer tiden og den lave temperatur resten!

Herunder får du en solid og klassisk opskrift på pulled pork - og her finder du opskriften på coleslaw. Derudover skal den bare have et ordentligt skud god barbecue-sauce til sidst!

Og opskriften på rub'en?

Jeg plejer at bruge:

1 tsk. paprika

1 tsk. spidskommen

1 tsk. cayennepeber

1 tsk. salt

1 tsk. friskkværnet peber

1 tsk. løgpulver

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. brun farin

- mængderne er 1:1, så du kan op- eller nedjustere mængden alt efter størrelsen på dit kød.

ANNONCE

Pulled Pork

Tålmodighed og velsmag!

6 portioner 24 timer
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 12 timer
Tilberedning: 12 timer
Ca. 600 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 2000 gram nakkefilet, svinekød
  • 3 spsk. bbq-rub (se opskriften i artiklen)

Fremgangsmåde

  1. Her skal lave lidt forarbejde aftenen inden og desuden tidligt ud af sengen dagen efter, hvis du vil have maden til en nogenlunde normal aftensmadstid.
  2. Smør nakkefileten ind i din rub og lad den marinere i en pose gerne 12 timer eller natten over.
  3. 11-12 timer inden servering smides fileten i en kold ovn på 110 grader. Efter 12 timer trækker man kødet fra hinanden og serverer straks.
Del

Seneste nyt