Sådan laver du verdens bedste hotwings til Super Bowl
Den ultimative snack til sportssøndagen!
Her får du den bedste opskrift på hotwings - den perfekte snack til Super Bowl!
Super Bowl er den klassiske årlige afslutning på NFL, hvor folk løfter sæsonens sidste kamp op på et niveau, som kan sammenlignes med et klassisk ædegilde!
Rigelige mængder Budweiser, hotwings, Roethlisburgers og hele pivtøjet.
Også selvom man måske ikke går så meget op i sport eller decideret amerikansk fodbold, så tager folk traditionen til sig nærmest blot på grund af maden.
Og det vi med på!
Så derfor har jeg kreeret to geniale opskrifter på hotwings, som passer perfekt til Super Bowl - eller bare en lækker snack når som helst!
Til formålet har jeg hentet råvarer hos de gode folk hos Rigtigmad.dk, som kan levere de famøse, ferske kyllingevinger, som kan være svære at opdrive i almindelige supermarkeder. Og så er det endda økologiske, mere smagfulde og fyldt med kød - what's not to like?
Sticky Wings
De klassiske, klistrede og snaskede vinger, som har den perfekte balance mellem salt, sødt, surt og stærkt! Den nemmeste opskrift, som du blot lige skal smække i ovnen og lade simre sammen til en herlig omgang snacks!
Opskrift: Sticky Wings med honning og chili
(Du finder også opskriften på sticky wings i bunden af artiklen!)
Fried Chicken Wings
Den helt klassiske, sprøde fætter, som har haft en æresrunde i den gyldne brønd! Den tager lidt mere tid at forberede, men det betaler sig i sidste ende. En klassisk opskrift med den perfekte krydderiblanding, den perfekte marinade til mørt kød og selvfølgelig den gyldne, sprøde overflade!
Opskrift: Deep Fried Chicken Wings
Sticky wings
saftige, krydrede hotwings!
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 35 minutter
Ingredienser
- 450 gram kyllingevinger, ferske
- 1 spsk. smør
- 1 tsk salt
- 2 spsk. sriracha, chilisauce
- ½ dl honning, el. sirup
- 1 tsk løgpulver/hvidløgspulver
- ½ tsk peber
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderierne, smørret og honningen sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt sriracha og lad det koge op.
- Del kyllingerne i to led og skær vingespidsen af. Den kan gemmes i fryseren til næste gang, du skal koge bouillon!
- Hæld den varme blanding over kyllingerne i en skål og vend det hele godt sammen. Lad det trække i 10 minutter.
- Hæld den marinerede kylling i en ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.
- Sørg for at vende dem rundt med en ske løbende, så den lækre, klistrede marinade kommer godt rundt på kyllingestykkerne.