Sandwich med æg, pesto og bacon
En velsmagende klassiker!
Der findes utallige forskellige sandwich og sandwich-opskrifter, som byder på spændende og lækkert fyld til både madpakke, aftensmad og den lille sult.
Ofte er det bedst at gå den simple vej - eksempelvis en BLT eller måske en Grilled Cheese.
En anden simpel klassiker er PEB-sandwich, som jeg valgte at kalde den i sin tid - nemlig Pesto, Eggs and Bacon. En skøn og smagfuld simpel sandwich med æg, bacon og pesto.
Du kan lave pestoen selv eller bare bruge de færdiglavede i supermarkedet som spread - dertil kogte æg, gerne let smilende, og sprød, sprød bacon.
Det er en simpel 3-ingrediensers opskrift til sandwich-fyld, men det spiller så fantastisk godt sammen.
Du kan bruge forskellige slags pesto, men pesto alla genovese aka. den klassiske grønne pesto er det bedste match.
Fang opskriften herunder:
Sandwich med æg, pesto og bacon
Smagfuldt og simpelt!
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 5 minutter
Ingredienser
- 4 stk brød i skiver (surdej, toast, baguette, etc.)
- 6 spsk. pesto (hjemmelavet eller købt)
- 3 stk æg
- 8 stk bacon, skiver
Fremgangsmåde
- Steg bacon på pande eller i ovnen til bacon-skiverne er helt sprøde - lad dem ligge på fedtsugende papir, mens du forbereder resten. Laver du din egen pesto, kan du følge opskriften længere oppe på pesto alla genovese.
- Kog æggene ca. 8-9 minutter, så de er let smilende - pil dem og skær dem i skiver. Smør et gavmildt lag pesto på alle fire skiver brød. Fordel de 3 æg på to af skiverne. Læg bacon på toppen af æggeskiverne og luk sandwichene sammen. Enjoy!