Mandekogebogen

Sens Food-brødrene bedste pizza part 1/2: Stake Out Pizza

De danske iværksætteres bedste bud på pizza!

Hvis du endnu ikke har spottet det, så fik Danmark sin første Pizzadressing sidste år skabt af brødrene Omar Al-farhan og Ali Al-farhan. 

Den skulle gøre op med en dårlig pizzaoplevelse - stod du med en dårlig pizza, så kunne du pifte den lidt op. Stod du med en god pizza, ja, så kunne du også pifte den lidt op!

What's not to like?

Og nu har de lanceret to nye varianter Den Intense Chilidressing og Den Sikre Hvidløgsdressing.

Når man går på markedet og designer en pizzadressing, så må man om nogen have prøvesmagt mange pizzaer. Så derfor fik vi brødrene til at kreere deres bedste to bedste pizza-opskrifter!

(Se også opskriften på Home Team Pizza).

Se den herunder:

”Pizza er simpelt. Det er brød, tomat, ost og toppings. Som en person, der brugt mere end det halve af mit liv på pizza, kan jeg fortælle, at pizza også er uendeligt. Med pizza er alt muligt.” - Omar Al-farhan.

Opskriften er på Stake Out Pizza.

Se opskriften på tomatsaucen og pizzadejen herunder - hertil hører fyldet efter behov:

Gouda-ost

Oksekød

Pepperoni

Peberfrugt

Rødløg

Den Intense Chilidressing

 
ANNONCE

Sens-brødrenes Pizza

Spicy og saftig!

8 portioner 4 timer, 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 4 timer
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 1250 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1,2 kilo hvedemel
  • 1 dl olivenolie
  • 50 gram gær
  • 1 l vand
  • 500 gram hakkede tomater
  • 500 ml vand
  • 25 gram persille
  • 20 gram frisk basilikum
  • 5 gram peber
  • 5 gram salt

Fremgangsmåde

  1. Kom gær i en skål, tilsæt lunkent vand og pisk kraftigt i 30 sekunder. Tilsæt salt og pisk indtil gæren opløses helt i vandet.
  2. Kom blandingen i dejmaskinen. Tænd maskinen på laveste niveau og lad den køre på dette niveau indtil mel er kommet i. Derefter kører du dejmaskinen på højeste niveau. Stop når dejen ikke længere er tør og holder sammen.
  3. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter. Brug en dej cutter til at skære pizzaboller ud. Vi anbefaler en vægt på 240 gram ved en pizza på 29x29 cm.
  4. Form pizzabollerne, sæt dem på en tallerken eller lign., læg madfilm over og lad dejen hæve i ca. 3-4 timer ved stuetemperatur.
  5. Derefter sætter du dejen på køl. Efter 12 timer på køl har du en perfekte dansk klassiske pizza-bund klar til brug.
  6. Blend alle ingredienserne sammen til tomatsaucen og lad den trække til dagen efter.
  7. Tilføj fyldet efter behov, som står skrevet øverst i artiklen!
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt