Mandekogebogen

Sous Vide maskine

Sous Vide er efterhånden en helt religion - hvad sværger du til?

En sous vide maskine er et populært køkkenredskab, der anvendes til at tilberede mad ved lav temperatur i vandbad. Navnet "sous vide" betyder "under vakuum" på fransk og refererer til teknikken, hvor maden forsegles i en pose og sænkes ned i et vandbad ved en præcis temperatur.

Sous vide maskiner består typisk af en vandtank og en kontrolenhed, der holder vandet ved en præcis temperatur. Maden placeres i en lufttæt pose og sænkes ned i vandet. Sous vide teknikken er kendt for at bevare næringsstoffer, smag og saftighed i maden, og kan også bruges til at forberede store mængder mad på én gang.

Hvis du er på udkig efter en Sous Vide Stav, kan du læse vores test af følgende:

Steba Sous Vide Stav

Timm Vladimir Sous Vide Stav

Sous vide maskiner er populære blandt både professionelle kokke og hjemmekokke, der ønsker at tilberede mad på en nem og præcis måde. Sous vide teknikken kan anvendes til en bred vifte af fødevarer, herunder kød, fisk, grøntsager og æg. Det kan også bruges til at tilberede saucer og andre tilbehør.

Så hvis du er en entusiastisk hjemmekok eller en professionel, der ønsker at forbedre dine madlavningsevner, kan en sous vide maskine være et nyttigt redskab at have i dit køkken. Sous vide teknikken kan tage din madlavning til det næste niveau, og hjælpe dig med at skabe perfekt tilberedte måltider hver gang.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce