Mandekogebogen

Tosca Farina: Ny melserie gør det nemmere at bage verdensklasse-pizza

Valsemøllen har lanceret tre nye meltyper.

Hvis du går og pusler lidt med at bage pizzaer i hjemmet, så finder du også ret hurtigt ud af, at meltypen gør en gigantisk forskel - uanset om du er typen, der bare hæver din dej i en times tid eller laver 72-timers pizzadej

Til at hjælpe dig til et bedre resultat har Valsemøllen lanceret en hel ny kollektion af mel, som går under navnet Tosca Farina. 

Meltyperne er udviklet efter italienske traditioner med korn fra solrige områder med en Co2e-neutral tilgang. 

Kollektionen består af 3 forskellige meltyper:

Pizzaria Grano Tenaro Tipo 00

Her har vi fat i den helt fintmalede mel, som er særdeles velegnet til pizzabunde. En klassisk Tipo-00-mel med højt protein-indhold og ideelle forhold til langtidshævning. 

Pris pr. kilo: 21,95 kroner

Grano Tenero Pizzaria Napoletana

Her har vi fingrene i en mel skræddersyet til at blive forvandlet til en napolitansk pizza. Den med luftige kanter, dyb smag og blød bund. Det er en blanding af Tipo-00-hvedemel, tørret hvedesurdej og bageenzym.

Pris pr. 750 g: 21,95 kroner

Semola de grano duro

Fint formalet durummel velegnet til udrulning af pizzaer, hvor det ikke sidder nær så meget fast i dejen og giver dig brændt mel. Perfekt til shape pizzaer - og til at lave hjemmelavet pasta!

Pris pr. kg: 21,95 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce