Mandekogebogen

Verdens nemmeste haydari

Hvis du står og mangler en hurtig, nem og utrolig lækker dip til tapas-bordet, så er en hurtig haydari helt perfekt til formålet.

Og så kræver det kun 4 ingredienser og maks 10 minutter i køkkenet!

Tjek opskriften ud herunder:

Haydari

Cremet og spicy!

6 portioner 10 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 200 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 500 gram feta (puck)
  • 4 stk forårsløg
  • 1 stk rød chili
  • 2 stk hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Riv chili og hvidløg på et rivejern. Hak forårsløgene fint.
  2. Mos fetaen med en gaffel og tilsæt grøntsagerne. Lad det trække i minimum 1 time, så det udvikler smag.
  3. Så er der serveret!
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt