Mandekogebogen

Barskab på hjul: Tanqueray relancerer ikonisk barvogn i samarbejde med Thonet

Barskab med stil!

Hvis du er typen, der godt kan lide at gøre noget ud af dine bartenderskills, når du har gæster på besøg - så skal du også huske at have styr på barskabet eller barudvalget til dem.

Det kan du eksempelvis gøre med stil med en ikonisk barvogn, der i efteråret 2022 bliver relanceret i et samarbejde med Tanqueray Gin og den tyske møbelproducent Thonet.

Det er den klassisk S 179-barvogn som har fået en makeover - en nyfortolkning med minimalistisk stil og sjælen fra både Tanqueray og Thonet. 

Det er den anerkendte produktdesigner Sebastian Herkner, der har stået for de kreative tanker, som ligger til grund for den nye barvogn. Den prisvindende tyske designer er kendt i hele verden for sin evne til at kombinere traditionelle teknikker og
materialer med klassisk design og funktionalitet.

Farverne fra Tanquerays klassiske gin-flasker er inkorporeret i vognen og Thonet har sat sit præg, så det er lidt af en samlerobjekt. 

Sebastian Herkner har kombineret originalens klassiske kromramme og Tanquerays velkendte grønne farve. Overfladen af vognen består af kruset glas, mens den nederste hylde har plads nok til både Tanqueray-flaskerne og de redskaber, man skal

Tanqueray x Thonet-udgaven af S 179 vil være tilgængelig på www.tanqueray-thonet.com i en begrænset periode fra uge 44.

Prisen er lidt pebret - 20.627 kroner. Tjek den ud i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce