Mandekogebogen

Sommercocktail: Watermelon G&T

Læskende gin & tonic til sommervarmen.

Når solen melder sin ankomst i Danmark, så går man aldrig galt i byen med en solmoden vandmelon og et glas gin & tonic på terrassen.

Men hvis det skal være ekstra lækkert for både dig og dine gæster til en grillaften, så kan du kombinere de to ting i en fantastisk samhørighed!

I samarbejde med Verano Gin har vi designet endnu en cocktail, som skriger sommer, sol og hygge i baghaven - i første omgang var det en lemonade med grillet citron, som gav lidt røg, lidt dybde og mere smag på den klassiske lemonade.

Men denne gang er vi gået all-in på farver, sommerfrugt og velsmag.

Drinken hedder Watermelon G&T og er i al sin enkelthed en Gin & Tonic, hvor vi har brugt en forfriskende og perlende tonic kombineret med Verano Spanish Watermelon Gin.

Allerede der smager den herligt forfriskende med nuancer af vandmelon - Verano Spanish Watermelon Gin er nemlig meget afrundet, frugtig og frisk i sin smag, hvor den går fint i spænd med bitterheden og krydderinoterne fra gin-delen - men for at optimere det endnu mere, topper vi drinken af med hjemmelavede vandmelon-isterninger med mynte.

På den måde overdøver gin-smagen ikke den fine, sarte vandmelon-nuance, og tingene går op i en højere enhed!

Det er en tørstslukker for alle pengene, som foruden smagen også udstråler sommer og sol med sit lyserøde skær og røde isterninger med grøn mynte.

Fang opskriften på den perfekte sommercocktail nederst i artiklen - selve opskriften er pr. drink, men du kan sagtens lave det til en bowle eller en kande!

ANNONCE
VERANO ANBEFALER:

Har du mod på flere cocktails, eller gerne vil byde på flere forskellige velkomstdrinks, så skal du prøve:

Watermelon & Raspberry Crush - Delecocktail

- sødmefuld og delikat med smag af vandmelon!

INGREDIENSER

5 cl Verano Watermelon Gin

20 cl Sprite eller Faxe Kondi

Hindbær, vandmelon, mynte

Isterninger

TILBEREDNING

Fyld glas eller kande halvt med isterninger og halvt med friske hindbær, vandmelon i tern samt frisk mynte. Tilføj Verano Watermelon og top op med Sprite eller Faxe Kondi Rør rundt og server.

Til kandeservering ganges ingredienserne med 4.

ANNONCE
Udskriv opskriften

Watermelon G&T - gin & tonic med vandmelon

Forfriskende sommer-cocktail!

1 portion 5 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion

Ingredienser

Vandmelon-isterninger
  • ½ stk vandmelon
  • 1 stk lime, økologisk
  • 15 stk mynteblade

Watermelon G&T
  • 8 stk vandmelon-isterninger
  • 5 cl verano spanish watermelon gin
  • 12 cl tonic

Fremgangsmåde

  1. Lav dine vandmelon-isterninger ved at skære skrællen af en lille halv vandmelon - blend den grundigt til en grødet masse med en stavblender. Tilføj saften af 1 limefrugt og skær 15-20 blade marokkansk mynte ud i små strimler. Bland det hele sammen og hæld i isterningebakker. Stil dem på frys i 3-4 timer, så de sætter sig helt.
  2. Pres isterningerne ud af bakken og fyld et højt glas med dem. Hæld din gin over isterninger og top af med iskold tonicvand. Garner med lidt frisk mynte.
Del

Seneste nyt

Annonce