Seneste nyt
-
Sfogliatelle - sprøde, italienske kager med mange lag og citroncreme
25. apr 2025 00:00 -
Sådan laver du tempura-dej - dybstegte tempura-rejer
25. apr 2025 00:00 -
Sådan ved du, om dine hvidløg er blevet dårlige
24. apr 2025 20:00 -
9 forskellige typer mozzarella, og hvordan du bruger dem bedst
24. apr 2025 19:00
-
Oreo lancerer ny cookie - og det er deres første af sin slags
24. apr 2025 18:00 -
3-ingrediens dessert der er latterligt nem at lave
24. apr 2025 17:00 -
Kan rejer genfryses efter optøning?
24. apr 2025 16:00 -
Chokoladesorbet
24. apr 2025 16:00
-
Sådan fryser og genopvarmer du fried chicken uden at miste sprødheden
24. apr 2025 14:00 -
Aloo Tikki
24. apr 2025 14:00 -
11 potentielle airfryer-katastrofer: og hvordan du undgår dem
24. apr 2025 13:00 -
Aloo Parathas
24. apr 2025 12:00
-
Derfor skal du fjerne blomsten på din rabarber
24. apr 2025 11:17 -
Rabarbertrifli
24. apr 2025 11:00 -
Den type ristning du skal bruge for perfekt stempelkande
24. apr 2025 10:00 -
13 dårlige indkøbsvaner, der koster dig kassen
24. apr 2025 10:00
-
Skal du oliere bøffen eller panden, når du steger steak?
24. apr 2025 09:09 -
Gør det en forskel, hvilken kaffe du bruger i tiramisu?
24. apr 2025 09:05 -
Fordele ved at afrime sin fryser regelmæssigt
24. apr 2025 09:00 -
Lav idiot-sikker creme brulee hver gang med dette køkkengadget
24. apr 2025 08:42
-
8 geniale marinader til din tun-steak
24. apr 2025 08:24 -
Kan man fryse cremefraiche?
23. apr 2025 22:00 -
Sådan kan du bruge almindelige ris som sushi-ris
23. apr 2025 21:00 -
Sådan kan du bruge Grand Padano i stedet for parmesanost
23. apr 2025 20:00
-
Denne fejl ødelægger dine glas i opvaskemaskinen
23. apr 2025 19:00 -
Sådan erstatter du æg med majsstivelse
23. apr 2025 19:00 -
Denne temperatur skal salsa verde serveres i
23. apr 2025 18:00 -
Sådan kan du dampe blåmuslinger i øl
23. apr 2025 17:00
-
Derfor bliver dine asparges bløde ved stegning
23. apr 2025 17:00 -
Sådan giver du dine overnight oats et protein-boost
23. apr 2025 16:00 -
Sådan bør du opbevare frisk gær
23. apr 2025 15:02 -
Den bedste udskæring til carnitas
23. apr 2025 14:43