Mandekogebogen

Her er årets dommere og kokkedeltagere til Sol over Gudhjem 2020

Gastronomisk fight anno 2020!

I slutningen af juni løber den 12. udgave af Sol over Gudhjem af stablen.

Og til dig, hvis næse det skulle være gået forbi, så er det en gastronomisk konkurrence på Bornholm, hvor kokke dyster i forskellige discipliner og diverse, udvalgte råvarer.

Alt sammen foregår på havnen på Gudhjem, hvor madmarkeder, passionerede madentusiaster og gæster fra hele verden møder op for at nyde de idylliske omgivelser - og smagsprøver!

Og nu er de første brikker på plads i konkurrencen - dommerne og årets deltagere har indfundet sig i årets program.

Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou).

På dommerpanelet har vi legenden Claus Meyer - Danmarks mest kendte gastronomiske iværksætter – der i mere end 30 år har arbejdet målrettet på at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur og bl.a. er en af initiativtagerne til Noma. Han flankeres i dommerpanelet af Jesper Koch (Alsik), Nicolai Nørregaard (Kadeau) og Rasmus Munk, der netop har åbnet den meget omtalte restaurant Alchemist i København. 

Sol over Gudhjem kickstarter desuden Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival - hvor man i  dagene 21. – 25. juni kan komme helt tæt på øens madaktører og komme med på en gastronomisk rejse på øen.

Sæt kryds i kalenderen!

Hvis du gerne vil se lidt nærmere på, hvad de to begivenheder går ud på - så kan du læse med fra mine tidligere besøg:

Kulinarisk Ø

Sol over Gudhjem

ANNONCE
Del

Seneste nyt