Mandekogebogen

Hjemmelavet hotdog med det hele

Sådan laver du en hotdog fra bunden.

Jeg har netop fået bestilt udstyr til at lave mine egne pølser, og i ventetiden har jeg arbejdet på at lave den bedste opskrift på en hjemmelavet hotdog. 

I må lige vente lidt længere i forhold til opskriften på den hjemmelavede pølse til hotdoggen, som bliver opdateret i løbet af november - den skal lige afprøves, testes og læres at kende!

I mellemtiden får du her opskriften på det bedste pølsebrød, syltede rødløg, grov remoulade med chili og karamelliseret bacon!

-  ketchup, sennep og lignende kan tilføjes efter behov!

Som substitut har jeg brugt oksekødspølser fra Rigtigmad.dk, indtil pølseopskriften sidder lige i skabet!

Se med herunder - opskriften brugt til hotdog-brød finder du her.

ANNONCE

Hjemmelavet hotdog

Nyklassiker!

10 portioner 40 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 10 minutter
Tilberedning: 30 minutter
Ca. 100 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 2 stk rødløg
  • 1 stk grøn chili
  • 3 stk syltede agurker
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • 2 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk dijon-sennep
  • 6 stk bacon, skiver
  • 10 stk oksekødspølser
  • 10 stk hotdogbrød
  • 1 stk æbler

Fremgangsmåde

  1. Skær det ene rødløg i skiver. Varm eddike og sukker op, indtil sukkeret er smeltet. Læg rødløgene i og giv dem et opkog. Lad dem trække i 30 minutter.
  2. Hak syltede agurker og chili i små tern, og tilsæt i cremefraichen. Hak det andet rødløg meget fint og tilsæt. Skræl æblet, skær det i tern og bland sammen med resten. Smag den til med karry, sennep, salt og peber.
  3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  4. Læg bacon på en bageplade med bagepapir. Bland brun farin med olivenolie og pensl skiverne. Bag dem gyldne og sprøde, men hold øje med dem, da sukkeret nemt kan blive sort.
  5. Steg pølsen kortvarigt på panden. Flæk brødet. Smør eventuelt med ketchup og sennep, hvis man ønsker. Læg pølsen i.
  6. Smør remouladen på, læg rødløg på toppen og top af med hakkede stykker kandiseret bacon.
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt