Mandekogebogen

Hybenrose-sorbet

Parfumeret og læskende sorbet på hybenrose!

Hvis du vil prøve kræfter med en lidt anderledes form for sorbet, så skal du prøve at tilføre hybenrose-blade til din sukkermasse!

Jeg har tidligere eksperimenteret med opskrift på hybenrosesaft - så hvorfor ikke en omgang på isfronten?

Den er parfumeret, læskende og utrolig flot i sin svage lilla farve.

Fang opskriften herunder.

Fang opskriften på hybensorbet her.

ANNONCE

Hybenrosesorbet

Parfumeret og læskende!

4 portioner 7 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 2 minutter
Ca. 600 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 2 dl sukker
  • 1 dl glukosesirup
  • ½ stk citron, økologisk
  • 2 dl vand
  • 1 dl hybenrose

Fremgangsmåde

  1. Bring sukker, glukose og vand i kog og lad det simre, indtil sukkeret er opløst.
  2. Hæld hybenrose-bladene i blandingen og lad det simre et par minutter. Tag gryden af varmen og pres aften af den halve citron i blandingen.
  3. Lad massen køle helt ned, hvorefter du kører den på en ismaskine - sæt den derefter i fryseren en 30 minutters tid og så er den klar til servering!
Del

Seneste nyt