Hybenrose-sorbet
Parfumeret og læskende sorbet på hybenrose!
Hvis du vil prøve kræfter med en lidt anderledes form for sorbet, så skal du prøve at tilføre hybenrose-blade til din sukkermasse!
Jeg har tidligere eksperimenteret med opskrift på hybenrosesaft - så hvorfor ikke en omgang på isfronten?
Den er parfumeret, læskende og utrolig flot i sin svage lilla farve.
Fang opskriften herunder.
Hybenrosesorbet
Parfumeret og læskende!
4 portioner
1 time, 7 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 1 time
Tilberedning: 2 minutter
Ca. 600 kcal pr. portion
Ventetid: 1 time
Tilberedning: 2 minutter
Ingredienser
- 2 dl sukker
- 1 dl glukosesirup
- ½ stk citron, økologisk
- 2 dl vand
- 1 dl hybenrose
Fremgangsmåde
- Bring sukker, glukose og vand i kog og lad det simre, indtil sukkeret er opløst.
- Hæld hybenrose-bladene i blandingen og lad det simre et par minutter. Tag gryden af varmen og pres aften af den halve citron i blandingen.
- Lad massen køle helt ned, hvorefter du kører den på en ismaskine - sæt den derefter i fryseren en 30 minutters tid og så er den klar til servering!