Pork Padron Sandwich
Simpel, smagfuld sandwich med T-bone af gris.
En T-Bone bøf er altid en smagfuld oplevelse på kødfronten, men ofte er det målrettet oksekød - har du nogensinde prøvet en T-bone af gris?
Nu er tiden kommet. Jeg har igen leget lidt med Dyrbars skønne krogmodnet T-Bone af gris, som i denne sammenhæng er blevet hovedtangent i en nem og smagfuld sandwich.
En T-Bone af gris er bedst at stege rosa, så den får mere smag og saft og kraft - derefter kan man skære den ud i lækre, saftige skiver som fyld.
Jeg har valgt at grille nogle padrons-pebre og smide i sandwichen sammen med en krydret og cremet dip lavet på sød kartoffel.
Fang opskriften herunder:
Opskriften på dit spread til sandwichen finder du lige her - sweet potato dip.
Pork Padron Sandwich
Lækker, smagfuld sandwich!
2 portioner
20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 1 stk t-bone af gris (eller kotelet)
- 10 stk padron-peber
- 1 dl sweet potato dip, se opskriften længere oppe
- 2 stk flute, sandwichbrød eller bagel
Fremgangsmåde
- Sørg for at tage din T-Bone ud af køleskabet og ud af emballagen 30-40 minutter før tilberedning. Dup den tør med køkkenrulle og giv den et gavmildt lag salt.
- Varm en pande op til høj varme - smid en sjat olie på og brun den hård på begge sider. Ca. 1,5-2 minutter på hver side.
- Skru ned på middelvarme, vend bøffen og smid en gavmild mængde smør på panden eventuelt sammen med et par knuste fed hvidløg og en kvist rosmarin.
- Steg den med hyppige vendinger i ca. 5-6 minutter, hvor du løbende baster den med den smeltede, brusende smør. Lad den hvile på en rist efterfølgende i lige så lang tid, som du har stegt den.
- I mellemtiden varmer du en lille pande op til høj varme med en sjat olie og smider dine padrons på - de skal begynde at poppe og blive mørke i skrællen - det tager ca. 3-4 minutter. Læg dem til side.
- Smør dit sandwichbrød med sød kartoffel-dip, fordel dine padrons og skær tynde skiver af din T-Bone ud og læg dem i din sandwich. Klem sammen og spis!