Mandekogebogen

Pork Padron Sandwich

Simpel, smagfuld sandwich med T-bone af gris.

En T-Bone bøf er altid en smagfuld oplevelse på kødfronten, men ofte er det målrettet oksekød - har du nogensinde prøvet en T-bone af gris?

Nu er tiden kommet. Jeg har igen leget lidt med Dyrbars skønne krogmodnet T-Bone af gris, som i denne sammenhæng er blevet hovedtangent i en nem og smagfuld sandwich.

En T-Bone af gris er bedst at stege rosa, så den får mere  smag og saft og kraft - derefter kan man skære den ud i lækre, saftige skiver som fyld.

Jeg har valgt at grille nogle padrons-pebre og smide i sandwichen sammen med en krydret og cremet dip lavet på sød kartoffel.

Fang opskriften herunder:

Opskriften på dit spread til sandwichen finder du lige her - sweet potato dip.

ANNONCE
Udskriv opskriften

Pork Padron Sandwich

Lækker, smagfuld sandwich!

2 portioner 20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1 stk t-bone af gris (eller kotelet)
  • 10 stk padron-peber
  • 1 dl sweet potato dip, se opskriften længere oppe
  • 2 stk flute, sandwichbrød eller bagel

Fremgangsmåde

  1. Sørg for at tage din T-Bone ud af køleskabet og ud af emballagen 30-40 minutter før tilberedning. Dup den tør med køkkenrulle og giv den et gavmildt lag salt.
  2. Varm en pande op til høj varme - smid en sjat olie på og brun den hård på begge sider. Ca. 1,5-2 minutter på hver side.
  3. Skru ned på middelvarme, vend bøffen og smid en gavmild mængde smør på panden eventuelt sammen med et par knuste fed hvidløg og en kvist rosmarin.
  4. Steg den med hyppige vendinger i ca. 5-6 minutter, hvor du løbende baster den med den smeltede, brusende smør. Lad den hvile på en rist efterfølgende i lige så lang tid, som du har stegt den.
  5. I mellemtiden varmer du en lille pande op til høj varme med en sjat olie og smider dine padrons på - de skal begynde at poppe og blive mørke i skrællen - det tager ca. 3-4 minutter. Læg dem til side.
  6. Smør dit sandwichbrød med sød kartoffel-dip, fordel dine padrons og skær tynde skiver af din T-Bone ud og læg dem i din sandwich. Klem sammen og spis!
Del

Seneste nyt

Annonce