Mandekogebogen

Stegt flæsk i airfryer

Sprødt flæsk på ingen tid!

Stegt flæsk med persillesovs er en af Danmarks mest elskede retter, der emmer af tradition og hygge. Denne ret, som består af sprødstegt flæsk serveret med en cremet persillesovs og kartofler, har fundet vej til mange danske hjem gennem generationer.

Men selvom traditioner er vigtige, er det også spændende at prøve nye måder at tilberede klassiske retter på.

Med den moderne airfryer kan du opnå den perfekte sprødhed på flæsket uden at gå på kompromis med smagen.

Airfryeren bruger cirkulerende varm luft til at stege maden, hvilket betyder, at du kan nyde sprød stegt flæsk med mindre fedt og mindre besvær end ved traditionel stegning i ovn eller pande.

Denne metode er ikke kun sundere, men også hurtigere og mindre rodet, hvilket gør det nemmere at tilberede en lækker middag i en travl hverdag.

Her er en enkel og effektiv opskrift, der vil give dig den perfekte stegt flæsk i din airfryer.

Tip: Hold øje med flæsket mod slutningen af stegetiden, da tykkelsen på skiverne kan variere og påvirke stegetiden. For ekstra sprødhed kan du stege flæsket i et par minutter mere, men vær forsigtig, så det ikke brænder på.

ANNONCE
Udskriv opskriften

Stegt flæsk i airfryer

Sprødt og nemt flæsk!

2 portioner 20 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 750 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 500 gram flæsk i skiver
  • 2 tsk salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Tør flæskeskiverne med køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt. Krydr skiverne med salt og peber på begge sider.
  2. Forvarm din airfryer til 200°C i cirka 3-5 minutter. Læg flæskeskiverne i airfryerens kurv. Sørg for, at de ligger i et enkelt lag og ikke overlapper hinanden.
  3. Steg flæsket i 12-15 minutter. Vend skiverne halvvejs igennem stegningen for at sikre, at de bliver jævnt stegte og sprøde på begge sider.
  4. Tag flæsket ud af airfryeren og lad det dryppe af på køkkenrulle. Server straks med kogte kartofler og en cremet persillesovs. Pynt med friskhakket persille.
Del

Seneste nyt

Annonce