Mandekogebogen

Test: Cosori Premium Airfryer

Airfryeren fra Cosori er et solidt valg, hvis du vil spare på brugen af den konventionelle ovn og samtidig spare tid i hverdagen

6 ud af 6 stjerner

Hvordan har vi nogensinde klaret os uden en Airfryer? Det er vel nærmest umuligt, for både på blogs, sociale medier og i butikkerne bugner med de små, moderne airfryers, med masser af lovprisning til følge. 

Hvis du føler en snert af ironi i spørgsmålet, er det ikke helt forkert - for selvfølgelig er en AirFryer ikke en absolut nødvendighed, men vi må bare sige: Den gør hverdagen en hel del lettere!

Når man begynder sin jagt efter en AirFryer, er der et navn, der bliver ved med at dukke op: Cosori.

Med lovprisninger en masse og masser af positive omtaler på Trustpilot, kan mærket næsten fremstå for godt til at være sandt, når det optræder oftere end gamle kendte mærker som OBH, Tefal og Philips. 

Vi fik derfor fat på en Cosori Premium Airfryer - den mest udbredte midrange model fra mærket, for at teste den på eget køkken: Og konklusionen er: Den er god nok. Cosori, er sagt på en lidt fræk måde, Airfryernes Tesla:  Effektiv, let at betjene, og prisbillig i forhold til de veletablerede giganter. En agil lille Airfryer, der med god grund har taget markedet med storm. 

Opdateret: Efter at have set testen, har Cosori tilbudt os at give en rabatkode til vores læsere. Du kan spare 15% på en Cosori Airfryer ved at benytte rabatkoden "mkogebogen" - koden gælder på hele Cosori.dk.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Specifikationer
 • Kapacitet: 5,5 liter
 • 11 unikke forudindstillinger
 • Berøringsskærm: Vinklet berøringsskærm for nem betjening og visning
 • Pre Heat-funktion: Forvarmer airfryeren inden brug
 • Keep Warm-funktion: Holder maden varm efter tilberedning
 • SHAKE-funktion: Påmindelse om at ryste madkurven for jævn madlavning
 • Non-stick madkurv: Forenkler rengøring og vedligeholdelse
 • Rengøringsmuligheder: Håndvask eller opvaskemaskine
 • Tilbehør inkluderet: Madkurv, spydstativ med 5 spyd
 • Pris: Kr. 1.990,00
 • Garanti: 2 års garanti
 • Læs mere: Cosori.dk
ANNONCE

I de senere år har airfryere revolutioneret måden, vi tilbereder og nyder mad på. Blandt de utallige modeller på markedet har Cosori Premium Airfryer skilt sig ud som en klar favorit. I denne test vil vi kigge nærmere på den populære airfryer, dens egenskaber og fordelene ved airfryer-teknologien generelt.

Cosori Premium er topkvalitets airfryer, der skiller sig ud fra mængden takket være dens unikke funktioner og imponerende ydeevne. Med en vurdering på 4,93 ud af 5 baseret på 44.000 kundeanmeldelser og utallige priser, herunder Bedst i test 2022, er det ikke overraskende, at Cosori Premium er en af de bedst sælgende modeller i verden. Forbes har også anerkendt produktets kvalitet og placeret det øverst i en artikel om de bedste airfryer-modeller i verden.

Airfryer-teknologien, som Cosori Premium  benytter, er baseret på princippet om hurtig cirkulation af varm luft. Metoden gør det muligt at tilberede maden hurtigere og med mindre olie end ved traditionel stegning, hvilket resulterer i sundere og mere lækre måltider. Denne teknologi tilbyder flere fordele, såsom energibesparelse, nem rengøring og reduceret brug af olie og fedt.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Test: Cosori Premium Airfryer Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer: Design

Cosori Premium skiller sig ud, ikke kun for sine imponerende funktioner og ydeevne, men også for sit elegante og funktionelle design. Den kombinerer både æstetik og funktionalitet, hvilket har resulteret i en prisvindende konstruktion, der har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award i 2019.

Airfryerens udseende er både moderne og stilfuldt. Den sorte farve og den matte finish giver et eksklusivt og tidløst look, der passer til en bred vifte af indretningsstile. Det firkantede design med afrundede hjørner er både æstetisk tiltalende og pladsbesparende, hvilket gør den ideel til mindre køkkener og begrænset bordplads.

Dimensionerne af Cosori Premium er optimeret for at rumme en kapacitet på 2,2 kg / 5,5 L, hvilket er nok til at servere mad til en familie på 2-5 personer. Trods sin rummelige kapacitet har airfryeren en kompakt og pladsbesparende form, der gør den nem at opbevare og transportere.

Materialerne, der anvendes i Cosori Premium, er af høj kvalitet og sikrer produktets holdbarhed og ydeevne. Det robuste plastmateriale, der udgør airfryerens ydre ramme, er designet til at modstå høje temperaturer og daglig brug. Madkurven er belagt med et non-stick materiale, der forhindrer maden i at klæbe fast og gør rengøringen til en leg. Desuden kan madkurven og de andre aftagelige dele vaskes i opvaskemaskinen.

Red Dot Design Award er en internationalt anerkendt pris, der gives til produkter med enestående design og innovation. Cosori Premium Airfryer blev tildelt denne pris i 2019, hvilket taler for den høje kvalitet af både dets udseende og funktionalitet. Prisen fremhæver også det dedikerede arbejde og den omhu, der er lagt i at skabe et produkt, der ikke kun fungerer godt, men også ser godt ud i ethvert hjem.

Airfryerens betjeningsområde er et andet aspekt af designet, der er værd at nævne. Den vinklede berøringsskærm giver en intuitiv og brugervenlig måde at styre airfryerens funktioner på. Med et enkelt tryk kan du vælge mellem de 11 forudindstillinger, justere tid og temperatur, samt aktivere funktioner som Pre Heat og Keep Warm. Skærmen giver også besked om, hvornår maden skal rystes eller er klar, hvilket gør hele madlavningsprocessen mere strømlinet og problemfri.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Test: Cosori Premium Airfryer Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer: Hvad kan den?

Cosori Premium er kendt for sin imponerende kapacitet og ydeevne, hvilket gør den til et must-have apparat for både entusiastiske hjemmekokke og travle familier. Med en rummelig kapacitet og en kraftig motor er denne airfryer designet til at opfylde dine madlavningsbehov uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Den rummelige madkurv kan nemt rumme en hel kylling, et stort antal pommes frites eller en bred vifte af grøntsager og snacks. Dens store kapacitet betyder, at du kan tilberede en bred vifte af retter i ét apparat, hvilket reducerer behovet for flere pander og gryder og minimerer oprydningsarbejdet.

Cosori Premium drives af en 1700-watt motor, der sikrer hurtig og jævn opvarmning samt en ensartet madlavning. Den kraftige motor, kombineret med airfryer-teknologien, gør det muligt at tilberede maden op til 1,5 gange hurtigere end en konventionel ovn. Du kan altså spare tid og energi i køkkenet og nyde dine måltider hurtigere.

Hastigheden og kvaliteten af madlavningen er to af de vigtigste faktorer, der adskiller Cosori Premium fra andre modeller på markedet. Takket være den hurtige luftcirkulation og det effektive varmeelement kan denne airfryer opnå en perfekt sprød tekstur på overfladen af maden, mens den holder indersiden saftig og mørt. Dette gælder for både kød og grøntsager, hvilket sikrer et tilfredsstillende og velsmagende resultat hver gang.

En anden vigtig faktor i Cosori Premium Airfryers ydeevne er dens evne til at tilberede mad med op til 90% mindre fedt sammenlignet med traditionelle stegemetoder. Dette gør det muligt at nyde lækre retter som pommes frites, chicken wings og fisk med god samvittighed, da de indeholder færre kalorier og mindre fedt.

Airfryerens 11 forudindstillinger, gør det nemt at tilberede forskellige typer mad med præcis tid og temperatur. Disse forudindstillinger omfatter kylling, fisk, frossen mad, grøntsager, rodfrugter, pommes frites, oksekød, rejer, bacon, brød og dessert. Dette betyder, at du kan eksperimentere med forskellige opskrifter og opnå perfekte resultater hver gang uden besvær.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Test: Cosori Premium Airfryer Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer: Funktioner 

Airfryeresn forudindstillinger er designet til at tage gætteriet ud af madlavningen og sikre optimale resultater hver gang. Her er en gennemgang af disse forudindstillinger og deres anvendelse:

Kylling: Denne forudindstilling er perfekt til at tilberede saftige og møre kyllingestykker med en sprød skorpe. Den kan bruges til hele kyllinger, lår, bryststykker og vinger.

Fisk: Med denne forudindstilling kan du tilberede fisk og skaldyr som laks, torsk, rejer og muslinger til perfektion, uden at de bliver tørre eller overtilberedte.

Frossen mad: Forudindstillingen til frossen mad er ideel til hurtigt og nemt at tilberede frosne pommes frites, nuggets, fiskefileter og meget mere.

Grøntsager: Denne forudindstilling er velegnet til at tilberede et udvalg af grøntsager, såsom asparges, broccoli, blomkål og peberfrugter, med en perfekt balance mellem sprødhed og mørhed.

Rodfrugter: For rodfrugter som kartofler, søde kartofler, gulerødder og pastinakker sikrer denne forudindstilling, at de er møre indeni og sprøde udenpå.

Pommes frites: Denne forudindstilling er specielt designet til at lave sprøde og lækre pommes frites med mindre fedt end traditionelle stegemetoder.

Oksekød: Med denne forudindstilling kan du tilberede bøffer, hakkebøffer og kødboller med en jævn og ensartet stegeoverflade og en saftig inderside.

Rejer: Denne forudindstilling er ideel til at tilberede rejer og andre skaldyr, så de er møre og saftige uden at blive seje og gummiagtige.

Bacon: Forudindstillingen til bacon giver dig sprødt og perfekt tilberedt bacon hver gang uden fedtsprøjt og stegning.

Brød: Brug denne forudindstilling til at opvarme brød og toast, så de får en dejlig sprød skorpe uden at blive tørre.

Dessert: Denne forudindstilling er velegnet til at tilberede søde sager som kager, brownies og donuts med en lækker, sprød ydre og en blød inderside.

ANNONCE

Cosori Premium har også funktionerne Pre Heat, Keep Warm og SHAKE. Pre Heat-funktionen hjælper med at forvarme airfryeren, så maden tilberedes jævnt og hurtigere. Keep Warm-funktionen holder maden varm i op til 30 minutter efter tilberedning, hvilket er praktisk, når du venter på gæster eller har brug for at holde maden klar til senere servering. SHAKE-funktionen giver dig en påmindelse om, hvornår det er tid til at ryste madkurven for at sikre en jævn og ensartet madlavning. Dette er især nyttigt, når du tilbereder pommes frites eller grøntsager, der kræver jævn fordeling af varme for at opnå den ønskede tekstur.

Ud over de bekvemme og brugervenlige funktioner, der gør madlavningen lettere, byder Cosori Premium også på sundhedsmæssige fordele. Den største fordel ved at bruge en airfryer er dens evne til at tilberede mad med op til 90% mindre fedt sammenlignet med traditionelle stegemetoder. Dette opnås ved at bruge varm luftcirkulation i stedet for olie til at tilberede maden, hvilket resulterer i færre kalorier og mindre fedtindhold i de færdige retter.

Den reducerede mængde fedt i madlavningen betyder, at du kan nyde dine yndlingsretter med god samvittighed og samtidig opretholde en sund livsstil. Ved at skifte til airfryer-teknologi kan du reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme og andre sundhedsmæssige problemer forbundet med højt fedtindhold i kosten.

Derudover kan du ved at bruge Cosori Premium minimere eksponeringen for akrylamid, som er et potentielt kræftfremkaldende stof, der dannes, når stivelsesholdige fødevarer som kartofler eller brød opvarmes ved høje temperaturer. Da airfryeren bruger mindre olie og hurtigere tilberedningstider, reduceres dannelsen af akrylamid sammenlignet med traditionelle stegemetoder.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Test: Cosori Premium Airfryer Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer: Brugervenlighed og betjening

Cosori Premium er designet med brugervenlighed og betjening i fokus, hvilket gør den til en glimrende mulighed for både erfarne kokke og dem, der er nye inden for airfryer-teknologien. En af de mest bemærkelsesværdige funktioner er den vinklede berøringsskærm, der giver brugerne mulighed for nemt at navigere og vælge mellem forskellige indstillinger.

Den intuitive berøringsskærm giver brugerne mulighed for at vælge mellem de 11 unikke forudindstillinger samt tids- og temperaturindstillinger med et enkelt tryk. Den vinklede skærm er designet til at forbedre ergonomien og gøre det lettere at se og betjene airfryeren uden at skulle bøje sig ned eller strække sig op. Skærmen giver også besked om, hvornår maden skal rystes, eller hvornår den er klar, hvilket sikrer perfekte resultater hver gang.

Cosori Premium leveres med en medfølgende opskriftsbog, der indeholder 100 forskellige airfryer-opskrifter, udviklet af Cosori-kokke. Denne opskriftsbog er en fantastisk ressource for dem, der ønsker at udforske forskellige retter og finde inspiration til deres måltider. Opskriftsbogen indeholder opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, småretter og dessert, så der er noget for enhver smag og lejlighed.

Opskriftsbogen kan bruges som en vejledning for at lave lækre retter ved hjælp af airfryer-teknologien, eller som inspiration til at tilpasse og skabe egne retter med et personligt twist. Uanset om du følger opskrifterne nøje eller eksperimenterer med nye ideer, vil Cosori Premium hjælpe dig med at lave sunde og velsmagende måltider med lethed.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Test: Cosori Premium Airfryer Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer: Rengøring og vedligehold

Rengøring og vedligeholdelse af Cosori Premium er en simpel og problemfri proces, takket være dens smarte design og funktioner. En af de største fordele ved denne airfryer er den non-stick madkurv, der gør det lettere at rengøre og vedligeholde enheden efter brug.

Non-stick madkurven er designet til at forhindre, at mad og fedt klæber fast, hvilket gør rengøringsprocessen hurtig og effektiv. Denne funktion sparer tid og kræfter, da det ikke kræver meget skrubning at fjerne madrester fra kurven.

Cosori Premium giver brugerne to muligheder for rengøring af madkurven: håndvask og opvaskemaskine. For dem, der foretrækker at vaske madkurven i hånden, kan den nemt skylles under varmt vand med en mild sæbe. Det anbefales at bruge en blød svamp eller børste for at undgå at beskadige non-stick belægningen.

For dem, der ønsker endnu mere bekvemmelighed, er madkurven også opvaskemaskine-venlig, hvilket gør rengøringen endnu lettere. Det er vigtigt at følge producentens anvisninger for at sikre, at madkurven ikke bliver beskadiget under opvaskemaskinens rengøringscyklus.

Udover rengøring af madkurven er det også vigtigt at vedligeholde airfryerens ydre overflader ved at tørre dem af med en fugtig klud efter brug for at holde enheden ren og pæn.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Test: Cosori Premium Airfryer Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer: Tilbehør

Cosori Premium leveres med en række praktiske tilbehør, der bidrager til at gøre madlavningsoplevelsen mere alsidig og underholdende. Disse inkluderede tilbehør er designet til at hjælpe dig med at lave forskellige retter og gøre brugen af airfryeren endnu nemmere.

Det medfølgende tilbehør inkluderer:

 • Madkurv: Den rummelige madkurv er udstyret med en non-stick belægning og er perfekt til at tilberede et bredt udvalg af retter, fra pommes frites og kyllingevinger til grøntsager og fisk.
 • Spydstativ med 5 spyd: Spydstativet og de medfølgende 5 spyd giver dig mulighed for at grille kød og grøntsager på spyd, hvilket skaber en lækker og jævnt tilberedt ret.
ANNONCE

For at forbedre brugeroplevelsen med din Cosori Premium Airfryer kan du også overveje at investere i yderligere tilbehør, som:

 • Bagepapir eller alufolie: Bør i mange tilfælde bruges i madkurven for at gøre rengøringen endnu lettere og forhindre maden i at klæbe fast. Bagepapir er især nyttigt, når du tilbereder følsomme retter, der kan bryde sammen under tilberedningen.
 • Silikone muffinsforme: Disse genanvendelige forme er ideelle til at lave individuelle portioner af kager, muffins og andre desserter i din airfryer.
 • Pizzasten: En lille pizzasten kan anvendes til at bage pizzaer og andre brødprodukter i din airfryer, hvilket giver dem en sprød skorpe og jævn varmefordeling.
 • Og den vigtigste: En sprayflaske til madlavningsolier! En lille forstøverflaske til oliven- eller solsikkeolie er guld værd, hvis du ikke er med på den helt oliefri tilberedning - et lille sprøjt med olie over dine snacks, giver et helt andet smagsbillede!
ANNONCE

Cosori Premium Airfryer: Pris og garanti

Cosori Premium er prissat til kr. 1,990.00, hvilket gør den til et konkurrencedygtigt valg på markedet for airfryere. Selvom der er billigere modeller tilgængelige, tilbyder Cosori Premium et fremragende forhold mellem pris og kvalitet, hvilket gør det til et attraktivt valg for forbrugerne.

Når du investerer i en Cosori Premium Airfryer, får du en lang række funktioner og fordele, herunder den store kapacitet, 11 unikke forudindstillinger, brugervenlighed og nem rengøring. Desuden har denne model vundet priser for sit design og er anerkendt som en af de bedste airfryere på markedet.

En anden vigtig faktor at overveje er den medfølgende 2-års garanti, der giver dig ekstra ro i sindet, når du køber denne airfryer. Garantien dækker eventuelle produktions- eller materialefejl og sikrer, at du får en højkvalitets airfryer, der kan holde i mange år.


Cosori Premium Airfryer er en af de mest populære og anerkendte airfryere på markedet, men der findes også andre konkurrerende modeller, der hver især har deres egne styrker og svagheder.

Philips Airfryer XXL
Philips er et velkendt mærke inden for husholdningsapparater, og deres Airfryer XXL er en af de mest populære modeller på markedet. Med en kapacitet på 5,5 l matcher den Cosori Premiums kapacitet, men har en højere pris. Philips Airfryer XXL er kendt for sin gode ydeevne og kvalitet, men mangler nogle af de unikke forudindstillinger og funktioner, som Cosori Premium tilbyder.

Tefal ActiFry
Tefal ActiFry er en populær airfryer med en unik roterende madkurv, der sikrer ensartet madlavning. Den har en mindre kapacitet end Cosori Premium og færre forudindstillinger, men er kendt for sin gode ydeevne og brugervenlighed. Prisen er dog ofte højere end Cosori Premium, hvilket gør den mindre attraktiv for nogle forbrugere.

Cook & Baker Airfryer
Cook & Baker der blandt andet sælges hos Imerco, er et mærke med mange jern i ilden. Deres ordinære Airfryer har en noget mindre kapacitet på blot 2.6 liter og et mindre temperaturspænd og færre presets. Til gengæld er den en billigere anskaffelse, og hvis du altid kun laver solomad, er det et kompromis at kigge på. 

Sammenlignet med disse konkurrenter skiller Cosori Premium sig ud på flere måder. Den tilbyder et større antal forudindstillinger (11 stk) og unikke funktioner som Pre Heat, Keep Warm og SHAKE, som er svære at finde hos konkurrenterne.

ANNONCE
Cosori Premium Airfryer - Test: Cosori Premium Airfryer Cosori Premium Airfryer

Konklusion

Efter en grundig undersøgelse af Cosori Premium står det klart, at den er et fremragende valg for dem, der ønsker at forbedre deres køkkenoplevelse og nyde hurtigere og sundere måltider.

Med et prisvindende design, imponerende kapacitet og ydeevne, 11 unikke forudindstillinger, sundere madlavningsmuligheder og en brugervenlig berøringsskærm er denne airfryer et skridt foran konkurrenterne. Den lette rengøring og den medfølgende 2-års garanti sikrer, at investeringen er både praktisk og tryg. Cosori Premium Airfryer er uden tvivl et fremragende valg for dem, der søger kvalitet, effektivitet og alsidighed i deres køkkenudstyr.

Cosori Premium er en stærkt anbefalet investering for både erfarne kokke og nybegyndere, der ønsker at tilføje alsidighed og sundere madlavningsmetoder til deres køkken. Maskinen kendetegnet ved dens høje ydeevne, brugervenlighed og enestående funktionalitet. Med 11 unikke forudindstillinger, der dækker et bredt udvalg af retter, kan brugerne nemt tilberede lækre måltider med minimal tid og indsats.

Den reducerede fedtindhold i madlavningen og de hurtige tilberedningstider gør denne airfryer til et sundt og effektivt valg for dem, der søger at forbedre deres diæt uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Desuden gør den lette rengøring og vedligeholdelse det nemt at holde enheden i topform.

Med en konkurrencedygtig pris og en 2-års garanti, der sikrer købernes tillid, repræsenterer en Cosori Premium Airfryer en fremragende værdi og en solid investering i dit køkken. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce