Mandekogebogen

Timm, din pande er genial

Timm Vladimir Kitchen 28 cm stegepande

Stegepanden der er modstanddygtig overfor udstyrsignoranter

Jeg er typen der kun har en stegepande af gangen - og den skal kunne klare alle formål. 

Lige siden jeg blev 18 og flyttede hjemmefra, har stegepanden været mit foretrukne udstyr på kogepladerne, og det har kostet en del dyre lærepenge gennem årene. At man ikke smider koldt vand på en varm pande, var bestemt den hurtigste ting jeg lærte - og siden da er jeg blevet bedre til at passe på mine pander. 

Men det der med at have en lækker non-stick pande, og sørge for at belægningen holder godt, ved ikke at bruge metalredskaber, det har været en kontinuerlig udfordring - om jeg er udstyrsignorant eller bare for doven, vil jeg lade stå hen i det uvisse.

Når det er sagt, er stegepanden fra Timm Vladimir Kitchen lidt af en forløsning.

Panden er nemlig udstyret med en non-stick belægning, der takket være konstruktionen (3-ply) stål-aluminum-stål, er ekstremt holdbar og modstandsdygtig.

Den er nemlig resistent overfor brugen af metalredskaber, og kombinationen af både stål og aluminium giver den det bedste fra to skoler af pander.

Timm Vladimir Kitchen Stegepanden på 28 centimeter, er således en pande, som jeg vil anbefale til alle - både førstegangsudeboende og rutinerede stegesvende. 

Panden kan ydermere bruges på alle varmekilder - og også i ovnen (Op til 180 grader)

Timm Vladimir Kitchen Stegepande 28 cm har en vejledende salgsptris på 799,95 kroner - og forhandles hos Imerco. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE