Mandekogebogen

3 skarpe gaveønsker til næste års grillsæson

Med mindre du griller året rundt!

I løbet af sommersæsonen har vi åbnet op for grill-universet med diverse opskrifter - eksempelvis hvordan man bruger et rotisseri eller hvordan man laver klassiske grillspyd.

Vi testede også årets topmodel fra Napoleon - Rogue 525 SE - og det har får alvor fået grillfeberen i spil henover sommeren!

Hvis du går og spekulerer på, hvad du skal smide på årets julegave-ønskeseddel, så kan det godt betale sig at kigge fremad og tænke på, hvordan næste grillsæson skal sidde lige i skabet.

Under vores test af diverse former for ekstraudstyr, har vi herunder fremhævet 3 skarpe gadgets, som du skal unde dig selv at få med i dit grill-arsenal.

ANNONCE
3 skarpe gaveønsker til næste års grillsæson

Rotisseri-kurv

Her snakker vi en rotisseri-funktion, som er blevet 'krydret' med muligheden for at blive en velsmagende tombola med enten sprøde kartofler eller stegt flæsk - eller måske begge dele på samme tid? I al sin enkelthed en kurv, som får indholdet til at rotere med rundt i grillen, hvor dine råvarer får jævn varme og desuden fordelt fedtstoffer og smagstoffer grundigt!

Pris: 499 kroner

ANNONCE
3 skarpe gaveønsker til næste års grillsæson

Kul- og røgbakke

Den evige diskussion om, hvorvidt kull- eller gasgrill er det rigtige, kan endelig finde fred. Her kan du nemlig - såfremt du har en gasgrill - forvandle det til en kulgrill. Du kan nemlig få en bakke, som kan klare kullet ovenpå tændrørene, så du eksempelvis i den ene side af grillen har gang i gasgrillen, mens du i den anden ende kan give dine råvarer kul-oplevelsen. Simpelt, nemt og en god måde at forene to rivaler!

Pris: 399 kroner

ANNONCE
3 skarpe gaveønsker til næste års grillsæson

Bage- og pizzasten

Når først du er blevet fortrolig med din grill, så kan man sagtens kan sig ud i den ædle bagværk-kunst. Her kan en pizzasten bruges til mange formål og Napoleon har en udgave lavet i materialet cordierite, som kan tåle utrolig høj varme uden at revne eller lignende - på den måde kan du enten få sprøde småkager på ingen tid eller bare få en sprød stenovnslignende skorpe og bund på din pizza!

Pris: 399 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE