Mandekogebogen

Bacon Onion Rings

Tømmermændssnack for alle pengene!

Denne gang kigger vi atter engang på mad-klassikerne for at se, hvorvidt man kan forvandle dem til noget endnu mere fantastisk - ved at tilføre bacon! Blikket faldt hurtigt på løgringene, som får et lille kækt twist ved brug af den røgede gris i strimler - og desuden gør processen noget nemmere!

ANNONCE
Bacon Onion Rings

Tre ingredienser, velsmagende og nemt som bare fanden.

OPSKRIFT

(ca. 10-12 stk.)

2 løg 

Barbecue-sauce

10-12 skiver bacon

Fremgangsmåde: 

Tænd ovnen på 200 grader. Pil skallen af løget og flæk den på midten. Skær passende ringe ud - omkring 1/2 cm i tykkelse. Bliver de tykkere, får man lidt sprødhed, bliver de tyndere, får man en mere cremet fornemmelse. Vikl et stykke bacon eller to omkring løgringen, så baconskiven dækker helt. Placér løgringene på en bageplade med bagepapir og smør den ind i barbecue-sauce. Spar endelig ikke på det, da løgringene bliver karamelliseret. Bag ved 200 grader i ca. 15-20 minutter - skru derefter op på varmluft og hold øje med dem. De skal have en gylden, næsten branket overflade, så man er sikker på, at det hele er bagt i gennem og bbq-saucen også er karamelliseret. Det er ikke helt muligt at få dem knasende sprøde på grund af bbq-saucen og løgets fugtighed, men smagsoplevelsen er helt i top!

ANNONCE
Del

Seneste nyt