Mandekogebogen

Den ultimative date night: Dette skal du servere for at imponere hende

Planlægning af den perfekte date night kan være en fantastisk måde at vise din interesse for og forkæle din partner. En af de mest betagende måder at imponere hende på er gennem hendes smagsløg. Et velsmagende og romantisk hjemmelavet måltid er en sikker vej til hendes hjerte. I denne artikel kan du finde inspiration til en lækker middag. 

Overvejer du at tage skridtet videre og fri til hende, så kan du finde inspiration til finansieringsmuligheder online; besøg Sambla her og sammenlign lån, så du kan finde en løsning, som passer til din økonomi. 

Forretter

Caprese salat: Start aftenen med en klassisk italiensk forret, der er frisk og enkel. Skær saftige tomater og friske mozzarellastykker i skiver og arranger dem på en tallerken. Dryp med olivenolie af god kvalitet og balsamico-glace. Drys med hakket basilikum og lidt salt og peber. Det er en lækker og farverig måde at begynde din date night på.

Rejecocktail: Hvis hun er fan af skaldyr, vil en lækker rejecocktail imponere hende. Kog rejer i en smagfuld bouillon og server dem med en cremet sauce lavet af mayonnaise, ketchup, citronsaft og en smule tabascosauce. Anret i glas og pynt med en lille citronskive.

Hovedretter

Kylling alfredo: En cremet pasta er altid et hit, og kylling alfredo er ingen undtagelse. Kog fettuccinepastaen al dente og steg saftige kyllingestykker med hvidløg og løg. Tilsæt fløde, parmesanost og smør for at lave den lækre alfredo-sauce. Bland saucen med den kogte pasta og server det med et strejf af frisk persille på toppen.

Bøf med rødvinssauce: Hvis hun er vild med saftigt kød, vil en mør bøf med en lækker rødvinssauce være et sikkert valg. Steg bøffen efter hendes ønske og lav saucen ved at reducere rødvin med hakket løg, hvidløg og oksefond. Server bøffen med saucen sammen med asparges eller ovnbagte kartofler.

Dessert

Chokoladefondue: Slå benene væk under hende med en lækker chokoladefondue. Smelt mørk chokolade med en smule fløde og server det med friske bær, skiver af banan, skumfiduser og kiks til dyppelse. Det er en romantisk og sjov dessert, der vil skabe en særlig stemning.

Crème Brûlée: For en mere elegant dessert er crème brûlée perfekt. Lav den glatte vaniljecreme og drys den med et tyndt lag rørsukker. Brænd sukkeret med en creme brûlée-brænder, indtil det bliver karamelliseret og sprødt på toppen. Det er en sofistikeret afslutning på en dejlig date night.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce