Mandekogebogen

Optimer dine skills i køkkenet med kniven, der aldrig bliver sløv

Skal knivhylden have en opgradering?

Hvis du læste overskriften og tænkte, at det lyder for godt til at være sandt - så er den faktisk god nok!

Vi snakker selvfølgelig ikke en magisk kniv, som forbliver knivskarp, uanset om du snitter løs i køkkenet eller bruger den til at flække hummere - men derimod et opsigtsvækkende nyt koncept indenfor knivverden hos Skærsliberen.dk.

I flere år har Skærsliberen.dk sørget for, at du aldrig går ned på dine knives kvalitet.

Hvis man bor i mindre byer, ved man godt, at der ikke altid lige er tid eller overskud i kalenderen til at køre til storbyen for at få slebet sine knive. Så kan man sagtens lige svinge strygestålet i en snæver vending, men hvis man gerne vil have optimeret sin kniv og få alle uheldige hak eller små slidmærker af sit knivsæg - så kan en professionel trylle din kniv om til ny.

Her kommer Skærsliberen.dk på banen - de kan hjælpe dig med at finde en lokal, der kører ud til din adresse og sliber dine sløve knive.

Og der er plads til alle - alt fra din dyre japanske kniv, du har sparet op til i et halvt år til din sløje IKEA-kniv, du trofast har brugt i årevis.

Og som noget nyt har de lanceret et nyt koncept, med inkl. gratis knivslibning, i et tæt samarbejde med det danske knivmærke RISVIG, som har taget højde for både amatørkokken og de professionelle.

Kollektionen byder på en række forskellige knive til hverdagsbrug - hvad enten du står og mangler en urtekniv, kokkekniv eller grøntsagskniv.

Knivene er lavet af Damaskus-stål med 67 lag og en hårdhed på VG10. Knivene er designet efter ergonomisk alsidighed og maksimal brugervenlighed - og så får du ovenikøbet gratis knivslibning med i købet.

Det vil sige, at det rent faktisk er kniven, der aldrig bliver sløv!

Står du og mangler en ny kniv eller trænger knivhylden til en opgradering? Så tjek deres Black Friday-tilbud ud herunder!

ANNONCE
Skarpt tilbud på kniv-startersæt

På Skærsliberen.dk kan man til Black Friday nu få kniv-startersæt til en favorabel pris.

Hvad en

Hvad enten du er til Damaskus eller rustfrit stål - eller trænger til at få opgraderet knivudvalget i køkkenet op til jul og nytår.

Lige nu kan du du en af to forskellige 3-delte startersæt med FRI fragt og inkl. GRATIS knivslibning til en favorabel pris!

Black Friday-tilbud: Knivstartersæt med op til 30 procent rabat

ANNONCE
Optimer dine skills i køkkenet med kniven, der aldrig bliver sløv
Del

Seneste nyt

Annonce