Mandekogebogen

Sådan får I en lækker madordning på arbejdspladsen

At tilbyde en god frokost og snackordning til sine medarbejdere er en gode måde måde at give dem et afbræk fra arbejdet, hvor de kan nyde et lækkert stykke frugt eller måltid. Du kan læse mere om madordninger og få inspiration til jeres ordning på arbejdspladsen.

Flere snackstationer på arbejdspladsen 

Du kan lave snackstationer rundt omkring på arbejdspladsen, hvor medarbejderne frit kan vælge og sammensætte deres egne snacks. Her er det væsentligt, at der er forskellige råvarer, der er friske og tilgængelige for dine medarbejdere. FirmaFrugt i FrugtKurve og FrugtKasser. Frugt til virksomheder og firmaer - leveret til døren er en mulighed, som I kan overveje at bestille. Gode snackstationer kan gøre, at medarbejderne føler sig kredset omkring og mere værdsat, idet de føler, at der bliver tænkt på dem. 
 

Temabaserede snackdage

For at skabe lidt sjov på arbejdspladsen kan køkkenpersonalet introducere temabaserede snackdage, hvilket både er en sjov og spændende måde at tilføre variation til jeres snackordning. For eksempel kan I have en "Tropisk tirsdag" med eksotiske frugter og smoothies, eller en "crispy fredag" med forskellige grøntsager, hvor I kan tilføje lidt ekstra pynt. Disse tematiserede snackdage giver en ekstra dimension af glæde på arbejdspladsen, samtidig med at medarbejderne får mulighed for at nyde en god snack. Frugtordning til virksomheder og frugtleveringer på arbejdspladsen. Frugtordninger og firmafrugtordning kan du se forskellige ordninger af her og få inspiration.

Et godt frokostmåltid 

Et godt måltid til frokost er vigtigt for at kunne fungere optimalt. Til frokost kan køkkenet tilbyde friske salater eller wraps. Disse er lette og kan endda forberedes på forhånd og nemt sættes frem for medarbejderne. Her kan køkkenpersonalet skærer forskellige grøntsager som agurk, tomat eller spinat og kombinere dem med andre råvarer, såsom kylling, æg eller bønner. Ved at sætte forskellige dressinger eller saucer frem, kan medarbejderne selv vælge deres topping og putte det på.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce