Mandekogebogen

Test: Cook & Baker Dobbelt Airfryer

Double trouble på airfryerfronten!

4 ud af 6 stjerner

Airfryer har på ingen tid vundet indpas de seneste år hos danskerne - netop fordi det er en billigere, hurtigere og ofte sundere tilberedning end konventionel ovn.

Man bruger ofte mindre olie og den varme luft er mere koncentreret, hvilket gør, at det hele går lidt mere effektivt i hverdagen.

Den er også pladsbesparende og økonomisk, hvis du ikke lige har plads til en ovn - siden den er blevet lanceret, er der sket meget på den teknologiske front, samtidig med at modellerne bliver varieret alt efter, hvad forbrugeren ønsker at bruge den til. Cook & Baker er kommet på banen med noget af en flagship-model, som ret hurtigt blev hevet ned af hylderne efter sin lancering - og man forstår egentlig godt hvorfor, hvis man er lidt velbevandret i Airfryer-miljøet

. Vi har kigget nærmere på deres Dobbelt Airfryer!

ANNONCE
Test: Cook & Baker Dobbelt Airfryer

Double Trouble

En af de ting som er en fordel ved en airfryer er, at den er så kompakt og koncenteret i selve tilberedningskurven - men denne fordel kan, underligt nok, også være lidt en ulempe, da man netop ikke kan tilberede så meget af gangen.

Det er den nye Dobbelt Airfryer fra Cook & Baker en løsning på.

Kort og godt - det er en klassisk airfryer med alle de egenskaber, man kender ved en konventionel airfryer, men med den store skelsættende forskel, at der i stedet er to tilberedningskurve monteret i maskinen!

Det er lidt en gamechanger, da man tidligere har været nødsaget til enten at tilberede tingene hver for sig og afvente forskellige tilberedningstider eller stimle det hele sammen i en omgang og så løbende fjerne det, som har fået nok i airfryeren.

Nu tilbereder man to ting på en gang og kan skræddersy hver tilberedning. Du kan tilberede to ting på samme tid med et brugervenligt panel, der sørger for, at du kan indstille tid og temperatur helt korrekt - og så har den som mange af de gængse airfryers også sørget for nogle basale tilberedningstips, som kan manuelt indstilles til forskellige råvarer og give anbefalinger til nybegyndere.

Funktion

Hvis man kigger på den nye maskine, er det absolut de to kurve, som er det største trækplaster - og det er også en mindre genialitet i forhold til en travl hverdag. Eksempelvis hvis du vil tilberede kylling og fritter, eller måske en hovedret og en kage.

Så kan du her fylde de to forskellige ting i hver deres skuffe. Og den vigtigste detalje er, at du kan sammensætte tilberedningerne separat til hver kurv - det vil sige, at du kan nænsomt stege din kylling i den ene kurv, mens du kan give fuld blæs i den anden kurv til dine pommes frites. Det gør, at du jo faktisk får to airfryers i en omgang!

Det giver sig selv, at når vi opskalerer modellen med to kurve, så fylder den lidt mere i landskabet end de ellers kompakte og pladsbesparende airfryers på markedet - men igen, hvis du springer ovnen og mikroovnen over alligevel og kun kører airfryer, så er dette en smart opskalering som eliminerer endnu et led i behovet for forskellige tilberedninger til dit måltid.

Generelt når man bruger en airfryer skal lige lære den at kende - som var det din første røremaskine eller en ny støvsuger. Men når man først har fundet det ind under huden er airfryers en smart løsning til hverdagen og giver grobund for mange mad-eksperimenter i ugens løb.

Varm luft i en airfryer er noget helt andet i en airfryer og åbner nye døre for simplere madlavning og giver dig et overblik og forståelse over for råvarer og tilberedning. Dog skal man have in mente, at du ikke bare får dobbelt op på airfryer-plads - en klassisk airfryer har ca. en kurvestørrelse på 6-6,5 liter, men ved denne får du 2 gange 3,8 liters kurver.

Så du får også mindre plads i hver enkelt, men åbner døre for to separate tilberedninger - så denne egner sig godt til de mindre måltider, to-personers tilberedninger eller mindre portioner.

ANNONCE
Test: Cook & Baker Dobbelt Airfryer

Samlet set

Dobbelt Airfryer fra Cook & Baker er en lille gamechanger i forhold til at jonglere flere tilberedninger på én gang - og selvom kurvestørrelsen er mindsket på de nu to separate kurver, så giver det alligevel mere albuerum til at stable et måltid hurtigere på benene. Den er effektiv, stadig pladsbesparende og kompakt og formår at behjælpe med nemmere måltider i en travl hverdag.

ANNONCE
Cook & Baker Dobbelt Airfryer

Varme-skala: 40-240 grader

Varmetid: op til 240 minutter

Kurvestørrelse: 2x 3,8 liter

Strøm: 2460 Watt

Pris: 1999,95 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce