Mandekogebogen

Test: Eva Trio Multi Mosaic stegepande

Ny belægning tåler væsentlig mere tæsk end normalt!

Hvis man går og pusler med lidt amatør-gastronomi eller laver mad i døgndrift, så er der to ting, vi alle kan blive enige om - man må aldrig gå på kompromis med hverken en pande eller en kniv.

Og hvis du er på udkig efter at få opgraderet stegepanden, så skal du måske overveje en Eva Trio Multi Mosaic.

Vi har netop fået fingrene i den nyeste pande fra Eva Trio, som er kommet på banen med en ny teknologi, som efterhånden er blevet den hellige gral indenfor potter og pander:

En pande, der kan tåle tæsk!

I gamle dage kunne man næsten ikke kigge på en pande, uden at man fik lavet ridser og skader på den belægning, der er designet til at skabe en glidende overflade for de ting, man tilbereder.

Den tid er så småt passé - og det er Mosaic et godt eksempel på.

ANNONCE
Test: Eva Trio Multi Mosaic stegepande

Selve panden er designet i aluminium og rustfrit stål - en robust letvægtssag, som ligger godt i hånden med et solidt tyngdepunkt.

Det vigtigste element er selvfølgelig den nye Slip-let belægning - en keramisk belægning uden PFAS, som med sit mosaiske mønster har lagt navn til panden. Selve mønsteret i panden er lavet af små forhøjninger af rustfrit stål, som er med til at beskytte den keramiske overflade - et lille sikkerhedsnet som sørger for, at du har effekten af slip-let i længere tid end den konventionelle pande.

En flot, stringent og simpel pande, og er designet til hverdagsbrug og tæsk. Vi har lige opsummeret de vigtigste punkter ved belægningen, som vi har fundet frem til i en test af panden:

ANNONCE
Test: Eva Trio Multi Mosaic stegepande

Jævn varmefordeling

Panden har en sublim varmefordeling og selv med et konventionelt komfur (ikke induktion) er opvarmningen godt og vel 40 procent hurtigere end en konventionel pande. Fladen forbliver varm over hele linjen og sørger for en jævn bruning og en tilberedning, der ikke bare isolerer varmen på midten af din råvare. 

Slidstærk og tæsk-tålende

Belægningen lever op til sit navn og kan tåle 400 grader i ovnen uden problemer - man kan bruge metalredskaber og skrubbe med en stålbørste uden negativ effekt. Og så kan man smide den i opvaskemaskinen uden påvirkning af overfalden. Slid er slid, så du skal selvfølgelig ikke bare give den gas med at tæske den unødvendigt gang på gang - pas på den, som du ville gøre med en almindelig pande, så holder den endnu længere!

Det giver bare den frihed i, at du ikke altid skal tænke på træredskaber - man kan komme langt med træ-paletter, men vi ved alle, at du skal have en metal-paletkniv til at få vendt dine pandekager og fisk rigtigt! 

Allaround funktionsdygtig

Panden lever op til hypen med henblik på at være funktionsdygtig i flere parametre - den kan stege, simre, braisere, bages med og meget andet. Slip-let effekten fungerer til alt fra glohed varme til stegeskorpe på en god bøf til sagte boblende varme til en velstegt, paneret fisk.

Overordnet set er Eva Trio på banen med endnu en spændende opgradering til køkkenet - uanset om du står og mangler en ny pande, eller bare har lyst til noget nyt legetøj.

Keramiske overflader er absolut fremtiden og med denne lidt mere slidstærke sag, har du en skønherlig sliplet-overflade i mange år ude i fremtiden.

ANNONCE
Eva Trio Multi Mosaic

Størrelser: 24 og 28 cm

Varmekilder: 'Glaskeramisk', 'Elektrisk', 'Gas', 'Halogen', 'Induktion', 'Ovn'

Belægning: Ceramic PFAS-free Slip-Let®

Pris: 28 cm, 999 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce