Mandekogebogen

Trend: KitchenAid erklærer 'Honey' for årets farve 2021

Mangler du lidt mere honning i hverdagen? Læs hvorfor denne farve tender i 2021

Mmm.. Honning. Honning er godt. I sig selv, i marinader, i desserter, i kager, i salater eller endda direkte fra en bikube - i hvert fald hvis man slægter efter en vis tegnet bjørn.

Honning er også fantastisk flot i farven. Det synes KitchenAid også - de har nemlig valgt Honey som årets KitchenAid farve i 2021. Som producent af køkkenmaskiner, er det jo ikke ligefrem fordi man kan præsentere et nyt snit til hver eneste kollektion - i stedet vælger de trendsættende brands at differentiere sig på eksempelvis farver. Og det giver god mening: Nye farver at fremføre de gennemtestede maskiner i, er en god ting at have, når man får 10. gang gerne vil fremvise sit produkt.

At KitchenAids farvevalg falder på Honey, er ikke en tilfældighed - i lyset af det seneste år, er det nærmest logisk at varmen som denne farve frembringer, er en trend der vil blive omfavnet af lockdown-pressede mennesker verden over. 

"For KitchenAid er det i stigende grad blevet tydeligt, at den menneskelige varme og sammenhørighed er altafgørende", siger Cecilia Liss, Head of KitchenAid Nordics. "Honning er ikke kun en ingrediens vi bruger i opskrifter verden rundt; hos KitchenAid er det også en
invitation til at skabe og pleje forbindelser, samt en påmindelse om alt det skønne ved fællesskab. Gennem farven Honey bringer KitchenAid en ny måde at knytte bånd på og giver samtidigt et ekstra strejf af varme direkte på køkkenbordet."

KitchenAid lancerer Honey som en del af årets farveudvalg - og den rammer flere af KitchenAids produkter, blandt andet den evigt populære Artisan Mixer - men også den imponerende KitchenAid K400 Artisan Blender, som vi havde igennem vores testmaskineri forrige år. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE