Mandekogebogen

En fest med spansk tapas

Når der skal være fest, så skal der være fest. Hvis du har en særlig begivenhed at fejre, trænger til at se de mennesker, som du holder af, eller er lidt af en festabe, så skal du have arrangeret dig en fest. Og et af hovedpunkterne ved en dejlig fest er den lækre mad. Der er mange forskellige muligheder for at lave lækre anretninger, men hvis du er til spansk tapas, så læs mere her. Der er nemlig ingen grund til at slide dig selv ihjel i køkkenet, når du kan få leveret de lækreste anretninger helt uden bøvl og besvær.

Den lækreste spanske tapas

Spansk tapas er en hofret for mange. De mange lækre pølser, som smager af røget og saltet kød, i en skøn symfoni med små oste, som giver karakter og stil til anretningerne. Måske skal der også være nogle små anretninger med frugt og grønt, og noget lækkert, nybagt og frisk brød. Måske løber dine tænder allerede i vand, og det er ikke uden grund, for spansk tapas er lækkert. 

En genial løsning

Men det tager meget tid, hvis du selv skal ud og købe alle de mange ingredienser  samt forberede alle de små anretninger i køkkenet. Derfor er det en oplagt mulighed at bestille din spanske tapas udefra. Fordelen ved at bestille udefra er, at du slipper for selv at skulle stå i køkkenet, men blot kan anrette maden, når gæsterne kommer. På den måde får du meget mere tid sammen med dine gæster, og skal egentlig kun tænke på at bestille det tapas, som du gerne vil servere for dem. En anden fordel ved at bestille den spanske tapas er, at du er sikker på at den smager rigtig godt. Måske har du høj tiltro til dine egne madlavningsevner, men med mange års erfaring hos et cateringfirma, så er du sikker på, at dine gæster ikke går sultne hjem. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce