GALLERI
Xiaolongbao - suppe-dumplings
-
Suppe dumlings xiaolongbao
-
Nøgleben og grønt klar til at blive brunet.
-
Efter bruning og klar til at komme i gryden.
-
Overhældt med 1 liter væske og yderligere smagsgivere.
-
Siet suppe smagt til med salt - reduceret til under halvdelen.
-
Fonden efter yderligere reducering og afkøling - suppe-gele!
-
Del dejen i 15 kugler og rul ud til cirkler med en diameter på ca 12 og en tykkelse på ca 1 mm - meget tynde, og næsten transparente, men stadig medgørlige uden at der går hul i dem.
-
Fyld et par teskefuld fyld og suppe i midten.
-
Fold siderne op som gardiner en efter en og klem dem sammen på midten.
-
Fold hele vejen rundt - - pas på ikke at gøre samlingen for tyk. Da den vil kræve længere tid til tilberedning - eller være ubagt. Bliver samlingen for tyk i toppen? Klip lidt af den af.
-
Saml alle sammen på samme måde.
-
Damp dem 15-20 minutter over en gryde med kogende vand.
-
Bløde, saftige og fyldt med suppe!