Mandekogebogen

Cheddar Bay Biscuits

Lækre brødsnacks med ost!

Brød og ost er hver for sig en fantastisk ting, men der skal altså også magi, når man kombinerer de to.

Og en af de lækreste snackbrød eller kuvertbrød på steroider går under navnet Cheddar Bay Biscuits.

De er blevet meget populære på den amerikanske restaurant Red Lobster, hvor de serveres til alskens lækre retter - men hvis du ikke lige har tænkt dig at slå et smut forbi USA i den nærmeste fremtid?

Så er Cheddar Bay Biscuits heldigvis utroligt nemme at lave selv.

Hjemmelavede Cheddar Bay Biscuits er en syndig lille sag, som gør sig godt til både supper, gryderetter, forretter, snackbrød, tømmermænd og alt muligt - de kan alt!

Jeg har i et nyt samarbejde med Kerry Gold, som producerer utrolig lækker irsk cheddar i alle afskygninger, kreeret min egen version af Cheddar Bay Biscuits.

Perfekt krydret, smørholdige og sprøde samt en dyb smag og farve af Kerry Golds Mild Cheddar.

De er ganske uimodståelige!

Cheddar Bay Biscuits kan holde sig friske i 2-3 dage i en lufttæt beholder, men de kan sagtens fryses ned og tages op henover sommeren som det perfekte grilltilbehør.

Fang min opskrift herunder:

ANNONCE
Cheddar Bay Biscuits
Udskriv opskriften

Cheddar Bay Biscuits

Sprøde lækre snackbrød!

10 portioner 17 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 12 minutter
Ca. 200 kcal pr. portion

Ingredienser

Biscuits
  • 250 gram hvedemel
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 0,3 tsk cayennepeber, kan undlades
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 100 gram smør
  • 150 gram rød cheddarost (gerne red mild fra kerry gold)
  • 1½ dl kærnemælk

Topping, kan undlades
  • 4 spsk. smeltet smør
  • 1 spsk. friskhakket persille
  • 1 tsk hvidløg, revet

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 220 grader. Bland alle de tørre ingredienser sammen - skær smørret i mindre tern og hæld i melblandingen. Smuldr med fingrene ligesom når man laver en mørdej, indtil du har en krummet masse. Riv osten og rør i 'krummerne'.
  2. Tilføj kærnemælk lidt af gangen, indtil massen samler sig - det er ikke sikkert du skal bruge det hele. Det skal blot kunne samles sig, det skal ikke æltes. Form det til en flad cirkel eller rektangel med en højde på 3-4 cm og udstik med en udstikker på ca 5-6 i diameter - det giver ca. 8-10 små biscuits. Klem dejen forsigtigt sammen, når du ikke kan udstikke flere i første omgang, og klem så ud igen, så du kan udstikke, indtil du ikke har mere dej.
  3. Læg dem på en bageplade og smid dem i ovnen - ca. 12-14 minutter, indtil de er let gyldne på toppen. Pensl dem rygende varme med smeltet smør rørt op med persille og revet hvidløg - kan undlades.
Del

Seneste nyt

Annonce