Mandekogebogen

Samsungs modulære Bespoke køleskab samarbejder med dansk designhus

Leder du efter et køleskab der passer til din unikke stil?

Det er længe siden et køleskab "bare" har været et køleskab, og i dag kan et køleskab åbenbart sige lige så meget om dig som person - som hvilke sko du bærer. Eller, det er i hvert fald tæt på - og hvis det står til Samsung, kan det let være et livsstilsvalg.

Samsung introducerede deres modulærekøleskabskoncept Bespoke for et par år siden - konceptet var, at det modulære system kan mixes og matches, så man kan starte ud med et enkelt køleskab - og stille og roligt udvide med flere enheder, frysere etc - som behovet opstår. 

Idéen er på sin vis god - for et køleskab er trods alt en vigtig del af de fleste danskeres hverdag. Bespoke-køleskabene er udstyret med de seneste teknologier indenfor køling, og det omfatter både metalkøling, no-frost teknologi og en intelligent all around kølefunktion. 

Det er helt tydeligt, at Bespoke-køleskabene især sælges ind til folks smag. Her kan man selv vælge farve og finish - og også udskifte de frontpaneler, som løbende kunne trænge til en ny stil. 

ANNONCE
HAY x Samsung - Samsungs modulære Bespoke køleskab samarbejder med dansk designhus HAY x Samsung

Hey HAY!

I den seneste internationale produktopdatering fra Bespoke, kunne Samsung afsløre, at de har indgået et samarbejde med danske HAY. 

Samarbejde har resulteret i, at HAY har skabt fem nye farver der sælges eksklusivt til Bespoke-køleskabene - og som går umådeligt godt i hånd med store dele af HAYS designunivers. 

De fem farver der går under HAY x Samsung-udvalget er inspireret af naturen og naturlige madingredienser - Cream, squama, dusty blueberry, artichoke og cabbage hedder de. 
Buon appetit.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce