Periode
- Januar 2025
- December 2024
- November 2024
- Oktober 2024
- September 2024
- August 2024
- Juli 2024
- Juni 2024
- Maj 2024
- April 2024
- Marts 2024
- Februar 2024
- Januar 2024
- December 2023
- November 2023
- Oktober 2023
- September 2023
- August 2023
- Juli 2023
- Juni 2023
- Maj 2023
- April 2023
- Marts 2023
- Februar 2023
- Januar 2023
- December 2022
- November 2022
- Oktober 2022
- September 2022
- August 2022
- Juli 2022
- Juni 2022
- Maj 2022
- April 2022
- Marts 2022
- Februar 2022
- Januar 2022
- December 2021
- November 2021
- Oktober 2021
- September 2021
- August 2021
- Juli 2021
- Juni 2021
- Maj 2021
- April 2021
- Marts 2021
- Februar 2021
- Januar 2021
- December 2020
- November 2020
- Oktober 2020
- September 2020
- August 2020
- Juli 2020
- Juni 2020
- Maj 2020
- April 2020
- Marts 2020
- Februar 2020
- Januar 2020
- December 2019
- November 2019
- Oktober 2019
- September 2019
- August 2019
- Juli 2019
- Juni 2019
- Maj 2019
- April 2019
- Marts 2019
- Februar 2019
- Januar 2019
- December 2018
- November 2018
- Oktober 2018
- September 2018
- August 2018
- Juli 2018
- Juni 2018
- Maj 2018
- April 2018
- Marts 2018
- Februar 2018
- Januar 2018
- September 2017
Arkiv
Periode
-
-
Dette kendetegner en fine dining restaurant
14. jan 2025 14:00 -
Hvad er forskellen på varm chokolade og varm kakao?
14. jan 2025 14:00 -
Carnitas vs. Pulled Pork: Hvad er forskellen?
14. jan 2025 13:00 -
Hvorfor argentinske bøffer er nogle af verdens bedste
14. jan 2025 13:00 -
-
Hemmeligheden bag den perfekte, cremede hummus
14. jan 2025 11:30 -
Sådan finder du din ovns varmespots - uden at spilde en skive brød
14. jan 2025 11:00 -
Derfor fungerer syltetøj perfekt i en salt sandwich
14. jan 2025 11:00 -
Steak Potato-spyd
14. jan 2025 11:00 -
Sådan får du sprødt skind på din fisk med et enkelt trick
14. jan 2025 10:00 -
Sådan nedfryser du bedst frisk fisk
14. jan 2025 09:00 -
Kan man skumme plantebaseret mælk til lattes og cappuccinos?
14. jan 2025 08:00 -
Sådan laver du hjemmelavet farvet pasta
14. jan 2025 08:00 -
Linsefrikadeller
14. jan 2025 00:00 -
Hjemmelavede dumplings
14. jan 2025 00:00 -
Hjemmelavet trefarvet is
13. jan 2025 16:11 -
Sådan bruger du fryseren til at åbne kokosnødder
13. jan 2025 14:15 -
Sådan får du en kødagtig smag i din jackfruit
13. jan 2025 13:50 -
De dårligste frugter at bruge i en frugtsalat
13. jan 2025 13:43 -
Kan man lave pizza i en airfryer?
13. jan 2025 13:40 -
Derfor er den bedste mixer til øl ofte ... en anden øl
13. jan 2025 13:35 -
Derfor er bagepulver måske den hemmelige ingrediens, dine røræg mangler
13. jan 2025 13:33 -
Skift denne meltype ud for den sprødeste fried chicken
13. jan 2025 13:27 -
Husk dette smarte trick, når du skal fryse rester
13. jan 2025 13:17 -
Hvad er forskellen mellem udon og ramen?
13. jan 2025 13:12 -
I disse to lande kan du få en McRib året rundt
13. jan 2025 13:11 -
Sådan bør du opbevare råvarer fra åbnede konserves
13. jan 2025 13:10 -
Hvem opfandt egentlig smash-burgeren?
13. jan 2025 13:06 -
Prøv denne tomat til en frisk og syrlig hjemmelavet ketchup
13. jan 2025 13:03 -
Sådan forbereder du vildtkød, så det smager mindre vildt
13. jan 2025 13:01 -
Så længe kan din bouillon holde sig i fryseren
13. jan 2025 13:00 -
Sådan får du sprød tofu: Det geniale trick med varmt vand
13. jan 2025 12:54 -
10 af de bedste nye restauranter i Sydney lige nu
13. jan 2025 09:56 -
Hjemmelavet Burrito
13. jan 2025 00:00 -
Sådan laver du dit eget surt slik
12. jan 2025 17:00 -
Bør man blindbage sin tærtedej først?
12. jan 2025 13:00 -
Sådan hælder du en øl op med det perfekte skumlag
12. jan 2025 13:00 -
Forskellen på hvide og brune champignon
12. jan 2025 12:00 -
Kend dit løg - sådan bruger du de forskellige typer løg i madlavningen
12. jan 2025 11:00 -
Dette tidspunkt på dagen bør du stoppe med kaffe for en god nats søvn
12. jan 2025 11:00 -
Frugtflæsk
12. jan 2025 10:00 -
Sådan samler du nemmest en mørdej
12. jan 2025 10:00 -
Disse 5 øltyper er de "sundeste"
12. jan 2025 10:00 -
Blå ost i en burger galt eller genialt?
12. jan 2025 10:00 -
Vada Pav: Indisk kartoffelburger
12. jan 2025 09:45 -
7 ting ketchup kan bruges til, du (måske) ikke vidste
12. jan 2025 09:00 -
Irsk vin på vej mod markedet: En dristig satsning i et udfordrende klima
12. jan 2025 09:00 -
Sådan ryger du dit kød på en gasgrill
12. jan 2025 09:00 -
Chicken Pot Pie
12. jan 2025 07:00 -
Disse nødder er de sundeste
12. jan 2025 00:00 -
Bhajias
12. jan 2025 00:00 -
Nemme grovboller
11. jan 2025 22:00 -
Sådan redder du oversaltet mad
11. jan 2025 15:00 -
Disse oste er bedst til gratinering
11. jan 2025 14:00 -
Pad Thai
11. jan 2025 14:00 -
Derfor giver kartofler i dejen de luftigste boller
11. jan 2025 13:00 -
Madaffald, du bør smide i komposten
11. jan 2025 13:00 -
Sådan laver du sticky sauce
11. jan 2025 12:00 -
Sådan laver du din egen hot sauce
11. jan 2025 12:00 -
Disse kartofler er bedst til hjemmelavede chips
11. jan 2025 12:00 -
Appelsinmåne
11. jan 2025 11:00 -
Sådan kan du smage, om din vin har fået prop
11. jan 2025 10:10 -
Derfor bliver bacon ofte omtalt som "livets krydderi"
11. jan 2025 10:00 -
2 måder at bruge kaffe i madlavning, du (måske) ikke kendte
11. jan 2025 10:00 -
7 oste, der giver den bedste smelteeffekt på pizza
11. jan 2025 09:00 -
Sådan finder du ud af, om dit kød er blevet harsk
11. jan 2025 09:00 -
Så mange liter vand bør du drikke om dagen
11. jan 2025 08:00 -
Millionaire's Shortbread
11. jan 2025 00:00 -
Pide
10. jan 2025 16:00 -
Kan man lave popcorn i ovnen?
10. jan 2025 14:14 -
Sådan laver du vegansk smør
10. jan 2025 14:11 -
Sådan får du sprødere panering på din fisk
10. jan 2025 13:34 -
Cocktailnyhed: Naked Sour
10. jan 2025 11:40 -
Sådan booster du smagen på din dressing med øl
10. jan 2025 11:30 -
Sådan laver du din stir-fry lige så god som på restaurant
10. jan 2025 11:13 -
Sådan ser en typisk tyrkisk morgenmad ud
10. jan 2025 11:09 -
Crispy Sticky Beef
10. jan 2025 10:00 -
7 ting du aldrig må putte i din airfryer
10. jan 2025 09:28 -
Chili Fries
10. jan 2025 00:00 -
Kumpir
9. jan 2025 18:00 -
Dette kendetegner en god gin
9. jan 2025 14:26 -
Parmesanskorpen - det hemmelige trick til suppe med mere smag
9. jan 2025 14:00 -
Disse ting bør du ikke genopvarme i mikroovnen
9. jan 2025 14:00 -
Sådan genopvarmer du rester uden at overtilberede dem
9. jan 2025 12:31 -
Tricks til at bruge jordbær i madlavning
9. jan 2025 12:30 -
Sådan får du perfekte grillstriber på dit kød
9. jan 2025 12:23 -
Sådan får du et saftigere farsbrød
9. jan 2025 12:03 -
Sådan får du fastere fyld i din tærte
9. jan 2025 12:00 -
Her er forskellen på suppe og stuvning
9. jan 2025 11:50 -
14 amerikanske præsidenter og deres foretrukne cocktails
9. jan 2025 11:45 -
Sådan laver du hjemmelavet mozzarella med to simple ingredienser
9. jan 2025 11:42 -
10 lækre vodka-cocktails
9. jan 2025 11:40 -
Sådan bager du en brie
9. jan 2025 11:36 -
Sådan bruger du vin-rester i køkkenet til madlavning
9. jan 2025 11:33 -
Fastelavnsbollen er tilbage: Lagkagehuset tyvstarter i januar
9. jan 2025 10:51 -
Lavazza udvider Tales of Italy med smagen af Rom og Napoli
9. jan 2025 10:42 -
Medister i airfryer
9. jan 2025 00:00 -
Sådan laver du havregrød
9. jan 2025 00:00 -
Sådan kan du lære at spise ting, du ikke kan lide
8. jan 2025 13:48 -
Sådan bruger du blå ost i madlavning, uden at det kammer over
8. jan 2025 13:43 -
Så længe holder friskkværnet kaffe sig frisk
8. jan 2025 13:37 -
Dette er en af Matthew McConaugheys helt store favoritter i køkkenet
8. jan 2025 13:34 -
Lehsuni Murgh - indisk hvidløgskylling
8. jan 2025 13:30 -
Sådan laver du 5-ingrediensers Buffalo Chicken Dip
8. jan 2025 13:24 -
-
Så ofte bør du afkalke dine køkkenmaskiner
8. jan 2025 13:20 -
Sådan fjerner du nemmest kernerne fra hyben
8. jan 2025 13:20 -
Her begynder selvforsyningssæsonen i foråret
8. jan 2025 13:15 -
Den geniale frysepizza-hack, der sikrer perfekt topping på hver slice
8. jan 2025 13:02 -
Elvis Presleys 9 favorit-måltider fra det sydlige USA
8. jan 2025 12:56 -
Marineringsmetoden, der bryder alle regler
8. jan 2025 12:50 -
Den bedste måde at holde en burger på uden at spilde det hele
8. jan 2025 12:45 -
Dette trick gør det nemmere at pille skallen af kogte æg
8. jan 2025 12:39 -
Frikadeller: klassisk opskrift på danske frikadeller
8. jan 2025 00:00 -
Sådan laver du dej til dumplings
8. jan 2025 00:00 -
-
9 red flags hos et pizzeria
7. jan 2025 12:00 -
Kaffegrums kan bruges som vejsalt
7. jan 2025 12:00 -
Hjemmelavede wontons
7. jan 2025 11:20 -
Anthony Bourdains idiotsikre teknik til luftige røræg
7. jan 2025 11:00 -
8 opbevaringsfejl i køleskabet, der kan ødelægge din mad
7. jan 2025 10:00 -
Sådan spiser og tilbereder du hyldebær uden at blive syg
7. jan 2025 10:00 -
Sådan starter du nemt en madplan op
7. jan 2025 10:00 -
Chokolade-scones
7. jan 2025 09:40 -
-
Semifreddo vs. is: Hvad er forskellen?
7. jan 2025 09:00 -
Derfor serverer man altid Gazpacho koldt
7. jan 2025 09:00 -
De bedste snack-alternativer til slik og usund mad
7. jan 2025 09:00 -
Sådan køler du øl uden køleskab eller køletaske
7. jan 2025 08:00 -
Smagsforskellen på stødt koriander og frisk koriander
7. jan 2025 07:43 -
Sådan bliver du bedre til at spise stærk mad
7. jan 2025 07:33 -
Chana Masala
7. jan 2025 00:00 -
Sådan ser du, om en ananas er moden, før du køber den
6. jan 2025 14:00 -
Orange Chicken: Asiatisk appelsinglaceret kylling
6. jan 2025 14:00 -
Hvornår skal du bruge frisk hvidløg vs. hvidløgspulver?
6. jan 2025 13:50 -
KFC lancerer ny restaurantkæde udelukkende med fokus på chicken tenders
6. jan 2025 12:00 -
-
Scaccia
6. jan 2025 12:00 -
De bedste midler mod januar-cravings
6. jan 2025 11:15 -
Disse frugter kan du faktisk spise skrællen på
6. jan 2025 11:05 -
Sådan åbner du en dåse uden en dåseåbner
6. jan 2025 11:00 -
Hvornår du skal bruge frisk vs. tørret pasta
6. jan 2025 11:00 -
Derfor bør du undgå færdigrevet parmesan
6. jan 2025 11:00 -
Den bedste kyllingeudskæring til suppe: Glem brystet, vælg lårene
6. jan 2025 10:12 -
Sådan undgår du pletter fra opvaskemaskinen
6. jan 2025 09:41 -
Derfor kan vinglas ikke tåle opvaskemaskinen
6. jan 2025 09:37 -
Wet vs. Dry Hopping: Hvordan påvirker det din India Pale Ale?
6. jan 2025 09:15 -
Dette trick gør dine kødboller saftige
6. jan 2025 08:00 -
Brunkål
6. jan 2025 00:00 -
Shakshuka
5. jan 2025 15:00 -
Croque Madame
5. jan 2025 11:00 -
Kan sodavand blive dårligt?
5. jan 2025 10:00 -
Sådan vælger du modne kiwier i supermarkedet hver gang
5. jan 2025 09:00 -
Hjemmelavet myslibar
5. jan 2025 00:00 -
Chili Cheese Tops
4. jan 2025 21:00 -
Derfor skal du aldrig opbevare citrusfrugter ved stuetemperatur
4. jan 2025 12:00 -
Derfor kan det betale sig at kværne sine egne krydderier
4. jan 2025 10:00 -
Sådan får du en skinnende ren airfryer uden at bruge knofedt
4. jan 2025 10:00 -
Five Spice Pork
4. jan 2025 08:00 -
Muhammara
4. jan 2025 00:00 -
Fiskefrikadeller: Nem opskrift på sprøde og luftige fiskefrikadeller
3. jan 2025 20:00 -
Cheese Fries - Chili Cheese Tops Fries
3. jan 2025 14:00 -
Sådan opbevarer du den skrøbelige koriander og holder den frisk i ugevis
3. jan 2025 12:09 -
Madpandekager: Nem klassisk opskrift på madpandekager med fyld
3. jan 2025 12:00 -
Tomaten: Frugt eller grøntsag? En af de sundeste madvarer skaber debat
3. jan 2025 10:48 -
Restauranthemmeligheden, der giver dit bestik nyt liv
3. jan 2025 10:29 -
Sådan snitter du løg uden at græde
3. jan 2025 10:13 -
-
Sådan bruger du lugteoste i din madlavning
3. jan 2025 09:00 -
Chicago Style Deep Pan Pizza
3. jan 2025 00:00 -
Majsstivelse vs. kartoffelstivelse: Hvad er bedst?
2. jan 2025 13:51 -
Derfor skal du aldrig presse dine burgerbøffer med en spatel
2. jan 2025 13:44 -
Hvilke osteskorper kan du egentlig spise?
2. jan 2025 13:32 -
Sådan tilbereder du frossen fisk
2. jan 2025 13:27 -
Derfor bliver dine æggeblommer grønne - og sådan undgår du det
2. jan 2025 13:24 -
Sådan slipper du af med glaspest
2. jan 2025 13:21 -
Rødvinsbraiserede svinekæber
2. jan 2025 13:14 -
Paté en croute
2. jan 2025 11:59 -
Sig farvel til hård brun farin med dette enkle opbevaringstrick
2. jan 2025 11:41 -
Bygotto
2. jan 2025 11:39